Dragi cititori ai blogului ProSanatateSiNatura.ro, un nou concurs s-a incheiat. A venit asadar momentul desemnarii celor trei castigatori ai concursului “Premii naturiste de la Plantum”. Insa inainte de toate, vreau sa multumesc atat tuturor celor care s-au inscris la concursul nostru, cat si firmei Plantum care a oferit aceste premii minunate.

Dar ca sa nu mai lungim vorba, iata si cei trei castigatori ai acestui concurs:

Locul 3 – Alexandra

Da,natura este un izvor de sănătate,ne daruieste cele mai bune și eficiente plante!Natura are grija de noi și ne oferă remedii pentru orice problema am avea!Eu folosesc mereu plantele când vreau sa ma tratez sau pentru piele si ma bucur de rezultate minunate!

Locul 2 – Jianu Mariana Eugenia

Natura este un izvor de sanatate, nici ca putea fi spus mai simplu si mai frumos un adevar atat de evident! Si pe cat e de simplu si la indemana noastra, pe atat pare greu si de neinteles pentru unii dintre noi. Natura reprezinta pentru mine tot ce este mai pur, mai sanatos,neinvaziv, este ceea ce ne-a dat Dumnezeu pentru a putea trai in liniste si in mijlocul a tot ceea ce ne trebuie. Noi am vrut sa evoluam ca specie, ne-am tehnologizat, ne-am facut viata cat mai comoda prin diferite aparaturi, masini…dar am distrus din pacate mare parte din natura. Avem norocul ca si in prezent putem folosi din resursele ei, multe s-au regenerat, iar cand suntem bolnavi apelam tot la remedii naturiste. Pentru ca ne intoarcem mereu la origini, la natura-mama!

Locul 1 – Chetreanu Zenovia

Sunt de acord cu această afirmație deoarece eu,personal mi-am vindecat prin intermediul remediilor naturiste o problemă de sănătate mai veche. Acolo unde medicina clasică poate da gres,medicina naturistă poate trece cu brio orice test.
Totodată măștile faciale cu produse naturiste m-au ajutat să scap de acnee.
Nimic nu se compară cu un produs naturist!Acest lucru l-am învățat de la prietenele bunicii mele în satul în care am copilărit.
Ele erau cele mai frumoase si mai sănătoase femei pe care le-am văzut!
Imaginea lor mi-a rămas intiparita în memorie.

Felicitari inca o data si va asteptam in continuare aici, pe ProSanatateSiNatura.ro, cu multe alte surprize si articole utile. Iar daca nu esti inca abonatul blogului, nu uita sa te inscrii la newsletter, pentru a nu pierde cele mai noi si interesante articole.

Susține blogul, dă articolul mai departe:

Distribuie: