Si pentru ca iarna deja isi face bagajele si se pregateste sa faca loc primaverii, m-am gandit ca ar fi acum momentul potrivit pentru un nou concurs. Desi toata lumea este bine venita sa participe, m-am gandit sa il dedic in mod special mamicilor. Asadar pregateste pixul, hartia, si incepe sa cauti printre amintiri: care a fost cel mai inedit loc in care ai adormit?

Nu doar o data am auzit mamici care povesteau ca au adormit cand si unde se asteptau mai putin. Recunosc ca mi s-a intamplat si mie. Si nu doar o data. De exemplu, am adormit la marginea patului sau chiar in picioare cu bebe in brate. Asta in timp ce ii cantam “nani, nani puiu’ mamii, te rog sa adormi mai repede ca nu mai pot de somn”. Sau am mai adormit in timp ce citeam sau spuneam povesti. Culmea este ca desi adormita, continuam sa vorbesc. Doar ca din “capra cu trei iezi” ajungeam sa spun “punguta cu doi bani”. Sau incepeam sa aberez despre ce facusem la munca in ziua respectiva, etc.

Si acum mi se intampla frecvent sa atipesc in timp ce o adorm pe picioare pe cea mica. Si ma trezesc apoi cu picioarele amortite si gatul intepenit. Tin minte ca am mai adormit si la birou intr-o zi. Am pus capul pe tastatura si dusa am fost pret de vreo cateva minute bune.

Dar gata, eu am povestit destul. Acum va astept pe voi sa va inscrieti la concurs. Pentru a participa trebuie doar sa dati share acestui articol si sa lasati un comentariu in care sa imi spui care a fost cel mai inedit loc in care ai adormit. Va castiga cea care a lasat cel mai haios comentariu.

Si pentru ca odihna si somnul sunt doua lucruri pe cale de disparitie atunci cand ai copii, m-am gandit ca premiul sa fie unul care sa ajute in acest sens macar putin. Asadar castigatoarea va primi un set de stele fosforescente care se lipesc pe tavan si vor crea impresia de cer instelat. Astfel, micutul tau va fi captivat de “bolta instelata” si va adormi linistit si fericit. Si de asemenea, castigatoarea va mai primi si un sac pentru jucarii frumos colorat, cu personaje din desene animate. Ambele cadouri sunt de la bestkids si cu siguranta il vor incanta pe copilul vostru.

Castigatoarea concursului nostru va fi anuntata in prima zi a lunii martie.

Asadar, bafta multa!

Susține blogul, dă articolul mai departe:

Distribuie: