Aceasta este urarea mea pe care o fac astazi voua, tuturor. Iubiti-va mult si sincer, nu de ochii celorlalti. Iubiti pentru voi, fiti fericiti, daruiti. Daruiti zambete, imbratisari, intelegere fata de persoana de langa voi. Si nu doar astazi sau maine. Sau saptamana viitoare. Ci mereu. Sarbatoriti iubirea in fiecare zi. Cu pasiune, cu bucurie. Traiti clipa. Nu stiti ce va aduce ziua de maine. Asa ca bucurati-va de clipa de fata.

“Fii fericit pentru acest moment. Acest moment este viata ta”, spunea Omar Khayyam.

Se spune ca avem varsta pe care simtim ca o avem. Asadar va urez sa ramaneti in suflete mereu tineri si indragostiti. Si fericiti.

Si inca ceva: iertati. Iertati-i pe cei de langa voi si iertati-va pe voi insiva. Viata este prea scurta ca sa o pierdeti cu suparari si cu regrete. Daca stiti sa iertati si sa iubiti sincer si cu intensitate, atunci ati gasit cheia fericirii.

Daca stii sa iubesti si sa ierti, atunci nu vei avea regrete. Atunci vei simti ce inseamna sa fii liber. Si fericit. Asadar, celor care ati avut rabdarea sa cititi aceste randuri, va daruiesc din suflet acest indemn: iubiti si iertati! Sfarsitul iernii si inceputul primaverii sa va aduca in suflete bucurii si impliniri!

Susține blogul, dă articolul mai departe:

Distribuie: