Da, am ajuns, cu ajutorul vostru, al tuturor, la 1000 de suflete frumoase! Pentru ca tu, drag cititor al acestor randuri, esti un suflet frumos. Daca te afli aici, inseamna ca iubesti natura, inseamna ca ii apreciezi beneficiile (sau macar ai curiozitatea de a le descoperi), ca iubesti frumosul, inseamna ca…tu esti, pe drept cuvant, un suflet frumos.

Ca sa faci ceva cu adevarat bine, trebuie sa pui suflet….

In zecile de articole scrise cu atat de mult drag, am pus, in toate, si cate o bucatica din sufletul meu. Am petrecut ore intregi citind, aprofundand cunostinte, invatand lucruri noi. Si asta pentru ca nu poti sa faci nimic bine fara sa pui suflet, pasiune. Fara sa crezi in ceea ce faci. Iar eu cred in ceea ce fac, in fiecare rand asternut aici, pe ProSanatateSiNatura.ro. Si sunt fericita ca am acum ocazia de a impartasi cu voi, cei ce cititi aceste randuri, ceea ce stiu, ceea ce am invatat de-a lungul timpului.

Iar ziua de astazi pentru mine este una frumoasa, una plina de speranta si totodata de certitudini. Este frumoasa deoarece vad ca atat de multi oameni apreciaza natura si darurile ei minunate. Este una plina de speranta pentru ca aprecierile voastre imi dau aripi si ma fac sa simt ca toata munca mea nu este doar un timp pierdut, iar cuvintele mele gasesc ecou in sufletele voastre. Si este o zi plina de certitudini deoarece stiu acum, mai mult decat oricand, ca am un scop puternic la care nu voi renunta.

Va astept cu noi articole si surprize!

Asadar va astept si de acum sa ne intalnim aici, pe blog. Va astept cu noi articole scrise din suflet, cu noi surprize si concursuri. Si pentru ca tot este o zi importanta, o sa va dezvalui in premiera si un mic secret: un nou concurs va fi lansat aici, pe ProSanatateSiNatura.ro, foarte, foarte curand.

 

Susține blogul, dă articolul mai departe:

Distribuie: